vrijdag 25 januari 2013

Sneeuwklassen 25.01.2013

Hallo iedereen

Misschien is dit al het laatste verslag van onze sneeuwklassen. Morgen hebben we een heel drukke dag en vinden we misschien geen tijd meer om onze blog aan te vullen. Dat betekent ook dat het einde van de sneeuwklassen weer in zicht komt. Ondanks het feit dat we ons nog steeds heel goed amuseren kijken de kinderen er toch naar uit om jullie allemaal terug te zien.

Maar voor het zover is, gaan we morgen nog een ganse dag skiën.

Gisterenavond was een superavond voor onze jongens en meisjes. Bij de payback show kaapten wij dtwee van de drie hoofdprijzen weg. Chiara, Chelsey en Laurine behaalden de eerste plaats met hun parodie op 'Pokerface' van Lady Gaga. Onze jongens behaalden de derde plaats. De andere meisjes van Donk grepen net naast het podium maar waren toch heel blij met het resultaat. Het was voor iedereen een fijne avond en met een glimlach op hun gezicht kropen ze onder de wol.

Voormiddag zijn we weer gaan skiën. Iedereen neemt nu heel vlot de lift en onze kinderen glijden heel beheerst de helling af. Ze genieten volop van het skiën en ook van alle andere activiteiten.

Zo stond er namiddag 'Tuben' op het programma. Dat was weer lachen geblazen. Keer op keer zoefden ze in hun band naar beneden en renden ze zo snel mogelijk naar de lift om nog eens omhoog te gaan.

Na het Tuben gingen we wat drank en cadeautjes kopen en nu staat iedereen onder de douche.
We krijgen vanavond echte Oostenrijkse kost: Wienerschnitzel met frietjes. Dat wordt weer smullen!

De laatste avond in Sankt-Martin wordt afgesloten met de langverwachte fuif en dan kruipen we de laatste keer onder de Oostenrijkse wol.

Morgen na het avondeten stappen we dan in de bus en zondag wordt het een blij weerzien met jullie allemaal!

Dikke knuffels van ons allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten