woensdag 23 januari 2013

Sneeuwklassen 23.01.2013

Hallo

De casinoavond van gisteren was een voltreffer. Zeker voor ons want we kaaptten de eerste drie plaatsen weg. Ryan was de winnaar, Jonas werd tweede en Fienke derde. Blijkbaar zitten er goede gokkers in Donk of wel werd er slim gespeeld! Maar iedereen amuseerde zich en dat is het belangrijkste.

Moe maar voldaan kropen we ons bed in en het was weer snel muisstil op de kamers. Deze morgen waren er voor het eerst kinderen wakker toen we hen wekten. Maar iedereen slaapt hier heel goed.

Het was vandaag een stralende dag. Het zonnetje was de ganse dag van de partij en dat was zalig.
We hebben weer een ganse dag geskied. En nu heeft iedereen de lift naar boven al genomen. Zelfs de beginners glijden al in een mooi slangetje van de berg. Het is fijn om al die fiere jongens en meisjes te zien als ze heelhuids beneden komen. Af en toe gaat er wel eens iemand de grond op, maar steeds zonder erg. Na enkele seconden staan ze al recht om weer aan te sluiten met de groep. Iedereen moedigt elkaar aan als het even moeilijk is. We hebben deze middag ook een groepsfoto genomen die we gaan doorsturen naar Het Belang Van Limburg om in de weekendeditie te zetten.

Om vier uur zat deze skidag er op en deden we ons weer tegoed aan lekkere cake en andere versnaperingen. Ondertussen staat iedereen onder de douche en is het bijna tijd voor het avondeten.

Morgen staat er een rustdag op het programma en gaan we wandelen en zakglijden. De pijnlijke voeten en schenen kunnen dan even bekomen!

Iedereen is nog steeds fit en gezond! En daar zijn we toch wel blij om want het zou niet fijn zijn, moest er iemand ziek in bed liggen.

Onze Donkse skiƫrs sturen heel veel knuffels en een dikke zoen door voor jullie allemaal!

Tot morgen.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten