donderdag 24 januari 2013

Sneeuwklassen 24.01.2013

Hallo

We zijn vandaag al donderdag, dus dat wil zeggen dat het einde van onze sneeuwklassen in zicht komt. Maar wij proberen daar niet te veel aan te denken want we amuseren ons hier nog steeds heel goed. Waarschijnlijk lopen er bij jullie wel mama's en papa's rond die blij zullen zijn als ze zoonlief of dochterlief terug bij zich hebben. En dat kunnen we wel begrijpen.

We kunnen jullie wel al gerust stellen en zeggen dat iedereen hier nog steeds topfit is. Dat hebben we vandaag weer kunnen zien toen we voormiddag onze wandeling met Manfred gingen maken. Het is  best wel een stevige wandeling met enkele steilere stukken door de diepsneeuw. Maar iedereen volgde zonder mopperen en genoot van het prachtige uitzicht. We kregen ook het gezelschap van heel wat luchtballonnen die stilletjes boven ons over de bergtoppen vlogen. Mooi om te zien tegen zo'n staalblauwe lucht. Eenmaal boven kwamen we even op adem om daarna aan onze afdaling te beginnen, dwars door het bos en door de diepsneeuw uit. Er werden weer heel veel kreetjes geslaakt en er werd ook heel wat afgelachen! Kortom, dolle pret.

Vanmiddag kregen we dan lekkere goulasch soep met een broodje en daar kregen we het warm van. Want ondanks het zonnetje was hel toch wel wat koud.

Namiddag ging de pret verder met het zakglijden. Nu, er werd zonder zak gegleden maar met schelpjes. En doordat het goed vroor en de sneeuw er harder bij lag, werd er vrolijk naar beneden gezoefd. Hier en daar werden er duo's of trio's gevormd waardoor er nog meer plezier was. Er was zelfs iemand die meester Rohnny omzoefde, gelukkig zonder erg.

Het was namiddag bitter koud omdat er een stevige bries was en daarom zijn we ook iets vroeger terug naar het hotel gekeerd. We moesten trouwens nog eens oefenen voor de play-back van vanavond. We zijn benieuwd wat dat gaat worden.

Morgen horen jullie het resultaat wel en zullen we hiervan enkele foto's doorsturen.

Dikke zoen van ons allemaal!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten