dinsdag 22 januari 2013

Sneeuwklassen 22.01.2013

Hallo iedereen

Hier het vervolg van onze avonturen.

Gisterenavond hielden we zoals gezegd ons "vier-op-een-rij" tornooitje. Er werden heel veel wedstrijdjes gespeeld tussen de jongens en meisjes van Herk en Donk. Het was bij momenten heel spannend en iedereen was heel geconcentreerd bezig. Maar zoals bij elke wedstrijd zijn er winnaars en verliezers. Het finalespel werd uitgesteld tot vanavond omdat het anders te laat werd eer iedereen in bed lag. Dus straks wordt het een spannende wedstrijd tussen onze Gitte en Noor van Herk. Wij supporteren straks uiteraard voor Gitte... We laten dan nog weten wie de winnaar is en zullen ook de foto's doorsturen. Meester Rohnny gaat dadelijk bij het eten een foto maken van de kinderen per tafel.

Toen we vanmorgen wakker werden sneeuwde het en het heeft de ganse dag verder gesneeuwd. Er ligt dus een vers laagje sneeuw en dat is ideaal om op te skiën.

Vandaag stond er een ganse dag skiles op het programma. Er werd weer fel geoefend om de techniek onder de knie te krijgen en dat lukte aardig. Op één groep beginners na heeft iedereen al een keertje de lift genomen. Ook het aandoen van de skischoenen gaat elke dag beter en beter. Onze kinderen worden echte skiërs!

Het eten staat iedereen aan tot nu toe want er wordt goed gegeten. Vanmiddag kregen we pasta met kaas en hesp en vanavond staan er frietjes op het menu.

Na het eten is het dan tijd voor het finalespel van "vier-op-een-rij" en daarna is het casinoavond.

We willen ook de groetjes doen aan al onze vriendjes in Donk op school en aan de juffen en meesters!

Veel groetjes en tot straks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten