zondag 20 januari 2013

sneeuwklassen 20.01.2013












Hallo iedereen!

Na een soms wat emotioneel afscheid gisterenavond, vertrokken we vol goede moed richting Oostenrijk. In de bus was er heel wat animo, maar na een half uurtje keerde de rust terug. We keken naar een filmpje en hielden daarna even halt om een luchtje te scheppen en om een bezoekje aan het toilet te brengen.
Dan gingen de lichten uit en probeerden we wat te slapen. En zoals steeds lukte dit bij de ene beter dan bij de andere. Maar iedereen vertoefde toch even in dromenland.
Rond negen uur kwamen we dan aan in het zonnige Sankt-Martin. Hier viel er geen sneeuw in tegenstelling tot bij jullie. Maar niet getreurd, er ligt hier voldoende sneeuw om ons een weekje te amuseren.
We maakten voormiddag een korte wandeling om het dorp te verkennen waarna we een lekker warm soepje kregen en ons tegoed deden aan spaghetti bolognese. Iedereen had reuze honger en alle bordjes werden flink leeg gegeten.
Toen was het tijd om naar onze kamers te gaan en ons te installeren. Onze kinderen trokken hun skibroek aan en zorgden er voor dat ze volledig klaar waren om de eerste skigewenning goed te doorstaan. Die skischoenen passen was toch een vermoeiende bedoening hoor maar iedereen kreeg het voor elkaar en onder een stralende zon en bij zo'n 5 graden werden de eerste stappen gezet op de ski's. Het was een plezier om te zien hoe iedereen ervan genoot en hoe iedereen zijn beste beentje voorzette.
Rond kwart voor vier gingen we terug naar ons hotel en was er een eerste vieruurtje met lekkere, zelfgebakken versnaperingen. Alvast bedankt aan al die goede zielen die voor al dat lekkers gezorgd hebben!
Nu staan onze kinderen onder de douche en daarna is het avondeten.
Het zal straks niet lang duren vooraleer iedereen slaapt...


Nog heel veel lieve groeten van ons allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten