maandag 21 januari 2013

Sneeuwklassen 21.01.2013
















 



Hallo

Hier weer wat nieuws voor het thuisfront!

Gisterenavond hebben we onze bingoavond gehouden. Het werd een rustige, maar voor de kinderen spannende avond want iedereen wil graag winnen.
Toen we rond kwart voor negen naar boven gingen om te slapen was het heel snel heel rustig op de kamers. We moesten nergens binnen gaan om van onze oren te maken. Binnen de 10 minuten sliep iedereen heel vast.
Ook vanmorgen toen we om acht uur de kinderen gingen wekken, was het nog muisstil. Ze waren nog allemaal in dromenland. Toch was het geen probleem om op te staan want het zou weer een fijne dag worden.
In tegenstelling tot gisteren was de zon vandaag niet van de partij. Het was bewolkt en de toppen van de bergen hingen in de dichte mist. Er stond ook een fris briesje en het voelde dus wat kouder aan.
Maar dit weerhield er ons niet van om er een toffe dag van te maken.
Voormiddag maakten we een wandeling naar de Buttermilchalm. Iedereen was blij toen we eindelijk boven waren want vanaf dan ging het alleen maar naar beneden. En het dalen deden we te voet, op onze poep, op onze rug of op onze buik. Er werd heel wat afgelachen en de kreetjes galmden tussen de bergen. Toen de juffen en meesters het goede voorbeeld van de kinderen volgden, werd dat op gejuich onthaald!
Na het middageten was het tijd om onze eerste echte skiles te krijgen. Na twee uur oefenen had iederen de basis al beet en keerden we moe maar voldaan terug naar ons hotel.
Ook nu weer gingen de wafels en koekjes weer vlot naar binnen.

Op dit moment zijn de kinderen wat inkopen aan het doen.
Na het eten staat er een tornooi "vier-op-een-rij" op het programma.

We willen ook even laten weten dat de kinderen die wat ziekjes vertrokken zijn zich goed voelen. Ze nemen plichstbewust hun medicatie en kunnen zonder problemen aan alle activiteiten deelnemen. Er zijn ook nog geen andere zieken bijgekomen. alle mama's en papa's kunnen dus op hun twee oren slapen!

Morgen zijn we er weer met nog meer nieuws uit Sankt-Martin!

Heel veel knuffels en een dikke zoen van al onze kapoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten