zondag 1 februari 2015

Zondag 1 februari 2015

Hallo iedereen


Onze tweede dag zit er weer bijna op. En het was een topdag!


Vanmorgen lagen de meeste kinderen nog in dromenland toen we hen gingen wekken. Bij sommigen hielp lichtjes schudden niet maar uiteindelijk zat iedereen fris en monter aan het ontbijt. De Oostenrijkse broodjes vielen in de smaak en toen de honger gestild was, waren we klaar voor een stevige wandeling.


Onze wandeling ging naar de Buttermilchalm. Naar een alm wandelen houdt in dat het bergop gaat. Dat werd dus zwoegen en zweten maar het mooie landschap maakte veel goed. We genoten van de vele sneeuw, de mooie uitzichten en de stilte in de bergen. Eenmaal boven werd het pas echt plezant. Eerst moesten we ons door de diepsneeuw een weg banen tot aan het paadje dat naar beneden ging. Daar kon iedereen op zijn eigen creatieve manier naar onder gaan. Voor de één was het op de poep , voor anderen op de buik en nog anderen rolden en tolden naar beneden. De stilte was meteen weg en we hoorden alleen lachen en gieren van de pret. Toen we beneden waren, werd er nog wat in de sneeuw gespeeld en daarna gingen we terug naar ons hotel.


Namiddag was het dan weer tijd om te gaan skiën. De groepen werden gevormd en er werd hard geoefend om de techniek onder de knie te krijgen. Onze gevorderden gingen dadelijk met de lift naar boven en de beginners oefenden onder op de piste. De pistes liggen er prima bij en dat helpt ook veel! Zo keken we onze ogen uit toen we een groep beginners tegen het einde van de namiddag al met de lift omhoog zagen gaan. Ze gleden rustig naar beneden en maakten mooie bochtjes! Ook de andere beginners doen het al goed dus zij zullen niet lang achter blijven.


Moe maar voldaan kwamen we rond vier uur terug in het hotel en was het tijd voor het vieruurtje. Er werd gesmuld van al dat lekkers dat we van thuis meekregen.


Vanavond staan er frietjes op het menu dus zal er weer gesmuld worden. Na de casinoavond zal iedereen dan weer slapen als een roosje!


Lieve groetjes en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten