maandag 2 februari 2015

Maandag 2 februari 2015

Hallo




Weer een dag achter de rug, dus weer een nieuw verslag van onze avonturen.


Gisterenavond heeft iedereen zich goed geamuseerd tijdens de casinoavond. Er werd veel gespeeld en gegokt, soms met een goed resultaat, soms was het iets minder. Maar de kinderen vonden het allemaal heel fijn. De eerste plaats werd weggekaapt door Sven van Herk. Yanoe en Pieter-Jan werden respectievelijk tweede en derde. Zij hielden dus de eer hoog voor Donk.


Na een vermoeiende dag viel iedereen weer snel in slaap.


Toen we opstonden was het lichtjes aan het sneeuwen en in de loop van de dag bleef het feller en feller sneeuwen. Er is weer een mooi extra laagje neergedwarreld.


Vandaag stond er na het ontbijt weer een skiles op het programma. Vol goede moed trokken we naar de piste. De skischoenen aandoen gaat bij iedereen heel wat vlotter dan de eerste dag. En ook het skiƫn gaat beter en beter. Vandaag is er weer een groep beginners met de lift naar boven gegaan. De laatste groep zal wel snel volgen! Hier en daar wordt er al eens gevallen en het opstaan vergt soms wat moeite. Toch verliezen we de moed niet en blijven we goed oefenen.


Vanmiddag kregen we pasta en die ging heel vlot naar binnen. Omdat iedereen nu toch wel een beetje vermoeid is, hebben we na het middageten algemene 'platte rust' gehouden.


Rond half drie zijn we dan gaan ravotten in de sneeuw. Dat deed ieder op zijn eigen manier: glijden, iglo's maken, bunkers uitgraven, in de diepsneeuw tuimelen en rollen en natuurlijk een sneeuwballengevecht! Het mikpunt hiervan waren vooral meester Pieter en meester Jonas. Die lieten zich echter niet onbetuigd en het kwam dan af en toe ook tot een sneeuwworsteling. Plezier verzekerd!


Voor het vieruurtje zijn we nog even naar het winkeltje geweest voor een drankje en een snoepje.
We willen graag iedereen bedanken voor de lekkere versnaperingen die we meekregen. Er wordt van gesmuld na een inspannende dag!


Na het avondeten houden we een tornooitje 'vier-op-een-rij' en daarna gaan we ongetwijfeld weer heerlijk slapen!


Lieve knuffels van onze 18 kapoenen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten