donderdag 5 februari 2015

Donderdag 5 februari 2015

Hallo




Onze voorlaatste dag zit er bijna op.


Gisterenavond stond de playbackshow op het programma. En dat was genieten. zowel voor de artiesten als voor de toeschouwers. Onze kinderen hadden er een prachtig schouwspel van gemaakt. We genoten van elk dansje. Het niveau lag echt wel hoog dit jaar en dus had de jury een heel moeilijke taak. Zo moeilijk dat we voor het eerst vijf prijzen verdeelden: twee eerste plaatsen, twee tweede plaatsen en één derde plaats. De gedeelde eerste plaats werd behaald door 'Hard knock life' (Fien, Zinia, Ella, Heleen en Valérie) en 'Let it go' ( Anke en Valérie van Herk). De gedeelde tweede plaats ging naar 'YMCA' (Yanoe, Pieter-Jan, Niels Vrancken en Jona) en 'All about that bass' (Charlotte, Hella, Mira, Nawall, Zoë en Tine van Herk). De derde plaats was voor 'Lollipop' van Felien. Maar ook de kinderen die niet in de prijzen vielen waren tevreden met hun prestatie!


Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt, stond er vandaag een ganse dag skiën op het programma. Ook hier niks dan tevreden gezichtjes. De kinderen hebben de techniek onder de knie, sommigen hebben hun laatste angst overwonnen en dus kon iedereen genieten op de latten.
De slangetjes worden steeds mooier en mooier en zo worden steeds sierlijker. Iedereen geniet nu echt van het skiën en zelfs de kinderen die er het meest bang voor waren, willen nu alleen nog maar op de latten staan. Dat brengt bij ons spontaan een glimlach op ons gezicht!


Na het avondeten staat de laatste avondactiviteit op het programma en niet de minste: onze spetterende fuif! Dat wordt ook weer dolle pret.


Morgen gaan we weer een ganse dag skiën en daarna stappen we op de bus richting Donk. Ik ben er zeker van dat alle ouders en kinderen blij zijn dat ze elkaar weer kunnen zien. Wij hebben ons echt geamuseerd hier maar iedereen verlangt er nu toch wel een beetje naar om naar huis te gaan.


Als we tijd hebben, sturen we morgen nog een kort verslagje en anders horen jullie zaterdagmorgen wel van ons!


Nog heel veel sneeuwknuffels van onze kapoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten