dinsdag 3 februari 2015

Dinsdag 3 februari 2015

Hallo


Hier het vervolg van onze avonturen.


Het was gisterenavond een heel fijne avond tijdens het tornooi 'vier-op-een rij'. Iedereen zette zijn of haar beste beentje voor. Maar zoals tijdens elk tornooi moet er een winnaar zijn. Omdat het al laat werd, besloten we de halve finales en de finale vandaag te spelen.
Dus werd het zojuist na het vieruurtje spannend. De eerste halve finale ging tussen Milan Frees en Milan Vanluyten van Herk. De tweede finale ging tussen Zinia en Jona. Zinia en Milan Frees wonnen hun halve finale en speelden dus de finale. Daarin trok Zinia aan het langste eind en dus waren wij allemaal blij dat Donk de eerste plaats wegkaapte. Jona werd uiteindelijk vierde.


Het was vandaag een prachtige dag, 'kaiserwetter' zoals ze hier zeggen: een stralend blauwe lucht en een ganse dag volop zon. We hadden dus de juiste dag uitgekozen om een volledige dag te skiƫn. Voormiddag en namiddag werd er weer duchtig geoefend. Alle kinderen gaan nu met de lift naar boven en glijden sierlijk naar beneden. Ook de kinderen die daar wat bang voor waren, hebben hun schrik overwonnen en kwamen al lachend beneden aan. Ze blonken allemaal van fierheid! Eens vallen hoort daar wel bij, maar steeds zonder erg want we vallen lekker mals in de sneeuw.


Voor de rest is hier alles ok. Er wordt goed geslapen, goed gegeten en veel plezier gemaakt. Meer moet dat niet zijn.


Vanavond zorgen de monitoren voor de ontspanning. Wat dat zal zijn is nog een verrassing.
Morgen vertellen we daar meer over.


Vele groetjes van ons allemaal en tot morgen!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten