woensdag 5 februari 2014

Woensdag 05-02-2014

Hallo

Hier weer wat nieuws uit Sankt-Martin.

Gisteren werd er goed gegokt tijdens de casinoavond. Maar het geluk was weer niet aan onze zijde. De overwinning was weer voor Herk. Toch mogen we trots zijn dat onze kinderen hier niet om morren. Ze nemen het heel sportief op en blijven opgewekt meespelen. Zij houden de olympische leuze in gedachten: meedoen is belangrijker dan winnen.

's Nachts wordt er nog steeds goed geslapen. 's Morgens zijn onze jongens en meisjes wel al wakker als we hun gaan wekken maar ze liggen steeds rustig in bed wat te praten. Dat hebben we al anders geweten.

Vandaag hebben we een ganse dag geskied. Ondanks het feit dat er weer wat minder sneeuw was, lukte het toch om ons de ganse dag te amuseren. Iedereen neemt al heel vlot de lift. Af en toe valt er wel eens iemand van de lift maar zonder veel erg. Ook op de piste zijn er schuivers te zien en ook hier wordt er met de glimlach opgestaan en verder geskied. Omdat er wel wat bruine plekken zijn op de piste zullen de mama's (of papa's) wel hun werk hebben om de skibroeken proper te krijgen. Sommige kinderen hebben een bruine broek in plaats van een witte of een andere kleur. :-) De gevorderden zijn een ganse dag op de grote lift geweest en er wordt nog steeds bijgeschaafd aan hun techniek. Zij zullen op het einde van de week ook veel bijgeleerd hebben!

Morgen hebben we een rustdag en wordt er niet geskied. Wat er wel op het programma staat lezen jullie morgen wel!

Deze avond verzorgen de monitoren de avondactiviteit. Iedereen is benieuwd over wat ze in petto hebben voor ons maar het zal ongetwijfeld weer plezant worden.

Vandaag sturen we enkele foto's door van het vieruurtje.

Heel veel groetjes aan iedereen en ook aan de juffen, meesters en kinderen op school!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten