donderdag 6 februari 2014

Donderdag 06-02-2014

Hallo

Hier zijn we weer met het verdere verloop van onze sneeuwklassen.

Het werd gisterenavond een leuke monitorenavond. Ze hadden voor ons een quiz in petto. Tussen de verschillende vragenrondes door stonden er praktische proefjes op het programma. Hierbij werd er heel wat afgelachen. De kinderen amuseerden zich weer enorm en ze gingen goedgezind hun bedjes in. Het was heel snel rustig op de kamers. Dat kan ook niet anders na weer een drukke dag. We konden ook een half uurtje langer slapen omdat we vandaag niet gingen skiƫn.

Vanmorgen was iedereen weer goed uitgerust en we konden er weer een leuke dag van maken.
Na het ontbijt gingen we met onze hotelbaas Manfred en zijn twee honden een wandeling maken. Het was een vermoeiende wandeling want we moesten veel klimmen. Maar dat was de moeite waard, want eenmaal boven vonden we nog heel wat sneeuw. Natuurlijk werd er weer fijn gespeeld voor we onze wandeling verder zetten. Manfred kent  het dorp en de mooie paadjes natuurlijk op zijn duimpje en wij konden genieten van mooie uitzichten en leuke plekjes.

Na het middageten hielden we een uurtje platte rust en daarna trokken we onze wandelschoenen weer aan om een plekje op te zoeken waar we konden zakglijden. Daar amuseerden onze jongens en meisjes zich weer en werd er weer wat afgelachen. De zon was ook vandaag weer van de partij en juf Greet waagde het zelfs om in haar t-shirt van de warmte te genieten.

De keerzijden van het mooie weer is natuurlijk het feit dat de sneeuw ook vandaag weer wat minderde. De pistes worden smaller en smaller en we zullen de volgende twee dagen wat moeten slalommen tussen de bruine plekjes door. Om jullie een idee te geven van de omstandigheden zullen we een foto van de piste op de blog zetten.

Op dit moment staan de kinderen onder de douche en maken ze zich klaar voor de play-back van vanavond. We zijn heel benieuwd om te zien wat ze zullen opvoeren. Hopelijk zijn we deze keer bij de winnaars.









De kinderen zijn nog steeds enthousiast maar toch zullen ze blij zijn dat ze zondag terug thuis zullen zijn. En dan zullen ze heel wat te vertellen hebben!

15 dikke zoenen vanuit Sankt-Martin en tot morgen!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten