vrijdag 7 februari 2014

vrijdag 07-02-2014

Hallo

Eindelijk... we zijn eens in de prijzen gevallen! En hoe.
Bij de playback van gisterenavond hebben we de eerste en de derde plaats behaald. De eerste plaats was voor Marike, Merel, Jolien en Celine die een schitterende vertolking van 'Queen' brachten. Vince, Christophe en Robbe behaalden met hun versie van 'de idioten' de derde plaats. Ook alle andere groepen hebben het er goed vanaf gebracht en het was natuurlijk dolle pret.
Moe maar voldaan kropen onze kinderen hun bedje in en weer was het heel snel stil. Het moet gezegd worden dat het nog maar zelden zo rustig geweest is op de kamers.

Vanmorgen na het ontbijt stond iedereen weer paraat voor een ganse dag skiën. Ook hier weer een prachtprestatie want iedereen nam vandaag de grote lift. Langs de ene kant was het een noodzaak omdat de kleine piste er heel slecht bijlag. Langs de andere kant waren ze er gewoon klaar voor. Onze jongens en meisjes glijden rustig en geconcentreerd naar beneden. We moeten jullie niet vertellen dat ze glimmen van trots en wij natuurlijk ook. Namiddag was het weer zonnig maar ondertussen is het betrokken.

Als de weersvoorspellingen kloppen, zou er vannacht wel wat sneeuw kunnen vallen. Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en dat we morgen een laatste keer kunnen skiën in een wit Sankt-Martin.
Dat zou voor de kinderen prachtig zijn.

Nu staat iedereen onder de douche en worden er wilde plannen gesmeed voor de fuif van vanavond. We zijn benieuwd wat het gaat worden. We zijn er wel zeker van dat het plezierig wordt!












Morgen is het al de laatste dag van deze sneeuwklassen. Als we tijd hebben, plaatsen we nog een kort verslagje op de blog. Indien het niet lukt, horen jullie ons zondagmorgen wanneer we bijna in Donk zijn.

Dikke knuffels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten